Jammer! Slepende knieblessure noopt Denise Betsema tot afmelding op NK veldrijden Veldrijden
Veldrijden

Jammer! Slepende knieblessure noopt Denise Betsema tot afmelding op NK veldrijden

Jammer! Slepende knieblessure noopt Denise Betsema tot afmelding op NK veldrijden

Denise Betsema doet dan toch niet mee aan het NK veldrijden, dat op zondag 14 januari in Hoogeveen wordt gehouden. Een langdurige knieblessure speelt haar jammer genoeg parten, zo meldt haar broodheer Pauwels Sauzen-Bingoal in een Instagrambericht.

Op het in Drenthe georganiseerde kampioenschap behoorde Betsema niet tot de absolute topfavorieten, maar zeer zeker wel tot het rijtje met outsiders. Na zowel fysiek als mentaal een lastige periode gekend te hebben (als gevolg van een heftig trainingsongeluk in de zomer), leek de dame van Texel in de voorbije races weer op weg naar mooie resultaten.

'De moraal is echt wel aanwezig. Dat is altijd zo bij mij, hè. Het is inderdaad geen lekker seizoen, maar we zagen de afgelopen weken gelukkig wel weer een stijgende lijn', vertelde Deniesoverseas een aantal weken geleden aan In de Leiderstrui. 'In de vorige races zag ik echt wel weer lichtpuntjes om me aan vast te klampen.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws