Hermans vertrekt bij Telenet Fidea: 'Ploeg kon die voorwaarde niet inlossen' Veldrijden
Veldrijden

Hermans vertrekt bij Telenet Fidea: 'Ploeg kon die voorwaarde niet inlossen'

Hermans vertrekt bij Telenet Fidea: 'Ploeg kon die voorwaarde niet inlossen'

Quinten Hermans, de nummer twee van de Waaslandcross, zal na 2019 niet meer uitkomen voor Telenet Fidea Lions. Dat werd tijdens de cross bekend, toen Sporza een interview had met Hans Van Kasteren van de ploeg.

‘Quinten heeft besloten om niet op het aanbod van Telenet Fidea in te gaan en niet verder te onderhandelen’, vertelde Van Kasteren. De oorzaak ligt deels bij de pikorde bij de sterke ploeg. ‘Toon Aerts en Lars van der Haar zijn de kopmannen en Quinten wil geen derde renner zijn. Hij heeft de ambitie om samen met een kopman te rijden.’

Waar Hermans gaat rijden is nog niet bekend, zo liet hij weten na de cross. ‘Dat is ook voor mij nog een groot vraagteken. Ik had de ploeg enkele eisen gesteld. Ik wilde voor meerdere jaren bijtekenen, maar die voorwaarde kon de ploeg niet inlossen. Jammer, want ik zit al negen jaar bij de ploeg.’ (Foto: Telenet Fidea Lions)

Altijd als eerste op de hoogte van het belangrijkste en leukste wielernieuws? Meld je aan en ontvang jouw wielernieuws via Whatsapp!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws