Na Vas en Van Empel zet ook Pieterse punt achter crosswinter; Cant out door corona Veldrijden
Veldrijden

Na Vas en Van Empel zet ook Pieterse punt achter crosswinter; Cant out door corona

Na Vas en Van Empel zet ook Pieterse punt achter crosswinter; Cant out door corona

De jongedames in het veldrijden zijn het er na een zwaar crossjaar over een: het is tijd om de batterijen weer op te laden. Na Kata Blanka Vas en Fem van Empel vindt ook Puck Pieterse het nu wel welletjes geweest.

Pieterse zette in Fayetteville een kroon op haar winter door wereldkampioen bij de beloften dames te worden. 'Het is al aan het begin van het seizoen besloten dat het wereldkampioenschap haar laatste wedstrijd van het seizoen zou worden', laat haar ploeg Alpecin-Fenix weten. 'Het is op de best mogelijke manier geëindigd, wat een jaar is het geweest voor onze jongeling!'

'Ondanks haar jonge leeftijd heeft Puck al een drukke winter achter de rug. Het is tijd voor wat welverdiende rust, waarna ze zich op gaat maken voor haar zomer', aldus Alpecin-Fenix. Pieterse gaat zich in de warmere maanden richten op de mountainbike.

Cant niet van de partij door covid

Sanne Cant zal dit weekend ook niet te zien zijn in Maldegem (zaterdag. Ethias Cross) en Lille (zondag, X2O-Trofee). De Belgische kampt met covid.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws