Niet fitte Van der Haar stelt ambities bij voor WK: 'Ik start zondag zonder druk' Veldrijden
Veldrijden

Niet fitte Van der Haar stelt ambities bij voor WK: 'Ik start zondag zonder druk'

Niet fitte Van der Haar stelt ambities bij voor WK: 'Ik start zondag zonder druk'
0 reacties Bron http://www.telenetfidealions.be/nl/nieuws/article.html?Article_ID=824740

Onder normale omstandigheden zou een WK-medaille een gezonde ambitie moeten zijn voor Lars van der Haar. De Woudenberger zit echter al enkele weken in het sukkelstraatje en stelt zijn ambities voor komend weekend zodoende bij.

Van der Haar heeft onder meer last van zijn schouder en minder bloedwaarden. In Hoogerheide werd hij gisteren negende. 'In het begin van de wedstrijd voelde ik me nog wat onzeker', zei Van der Haar na afloop. 'Daardoor hing ik achteraan en miste ik zo de aansluiting met de andere groep die voor plek 4 rijdt. Maar met dit resultaat mag ik blij zijn. De twee laatste rondes had ik veel pijn aan mijn been en was het volhouden tot aan de finish. Vooral op de trap was het zwaar', aldus de nummer 2 van het afgelopen NK.

Vorige week maakte Van der Haar nog een pijnlijke val tijdens de wereldbekerwedstrijd in Nommay. 'De kneuzing na mijn val in Nommay is nog niet weg toonde een MRI-scan uit. De wedstrijd pakte wel goed uit vandaag, al maakte die blessure de wedstrijd wel zwaarder. Ik hoop nu een lekkere week te maken om het goede gevoel te vinden met het oog op het WK. Mijn trainingsachterstand kan ik helaas niet meer inhalen. Mijn ambitie is veranderd en ik start zondag zonder druk', besluit de renner van Telenet-Fidea.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws