Van Anrooij heeft dan toch nog mooi nieuws in vervelende cross-winter: 'Baloise Trek Lions is veel te leuk' Veldrijden
Veldrijden

Van Anrooij heeft dan toch nog mooi nieuws in vervelende cross-winter: 'Baloise Trek Lions is veel te leuk'

Van Anrooij heeft dan toch nog mooi nieuws in vervelende cross-winter: 'Baloise Trek Lions is veel te leuk'

Shirin van Anrooij heeft haar contract bij Baloise Trek Lions verlengd. De 21-jarige renster had nog een verbintenis tot en met 2026 bij wegploeg Lidl-Trek en blijft het team nu ook in het veld trouw.

Mooi nieuws voor Van Anrooij, in een verder vervelende cross-winter. Het talent brak in december tijdens een training haar rib en besloot begin januari om een punt te zetten achter haar seizoen. Dat duurde sowieso al niet lang, nadat ze pas begin december in Boom haar rentree maakte na een langere break. 'Deze winter is helaas niet gelopen zoals ik had gehoopt, maar volgend jaar wil ik weer terug zijn in het veld', vertelt Van Anrooij via de officiële kanalen van Baloise Trek Lions.

'Daarvoor heb ik een omkadering nodig, die er binnen deze ploeg is', legt ze haar keuze voor een contractverlenging uit. Ze ligt nu ook in de cross-ploeg tot het einde van 2026 vast. 'Ik weet nog niet hoeveel crossen ik de komende jaren zal blijven rijden, maar het is zeker dat ik dat voor dit team zal blijven doen. De cross-ploeg is veel te leuk om er niet te blijven, dus blijf ik de combinatie maken tussen Lidl-Trek op de weg en Baloise Trek Lions in het veld.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws