Veldrijden op TV 2 januari 2022 | Live genieten van crossklasbakken in Zeeuwse Hulst Veldrijden
Veldrijden

Veldrijden op TV 2 januari 2022 | Live genieten van crossklasbakken in Zeeuwse Hulst

Veldrijden op TV 2 januari 2022 | Live genieten van crossklasbakken in Zeeuwse Hulst

Na de vele crossen van de afgelopen weken is er van rust nog absoluut geen sprake voor de crossers. 2 januari wacht voor de mannen en vrouwen namelijk alweer de Wereldbeker in het Zeeuwse Hulst. In de Leiderstrui vertelt u waar en wanneer de Vestingcross te volgen is!

TV en tijden Wereldbeker veldrijden Hulst 2022

De vrouwen trappen het programma om 13.40 uur af. Lucinda Brand is de voorbije weken ongenaakbaar en won haar laatste vijf crossen. Wel krijgt zij in Hulst concurrentie van Marianne Vos, die haar een paar weken geleden in de vorige Nederlandse Wereldbeker van Rucphen nog wist te kloppen. Verder is ook de overige wereldtop bij de vrouwen aanwezig. Na de vrouwen is het om 15.05 uur de beurt aan de mannen. Daar is Wout van Aert de torenhoge favoriet. De Belgische alleskunner van Jumbo-Visma won tot nu toe de zeven crossen waar hij dit seizoen aan deelnam. Wie kan hem in Hulst iets maken?

U kunt de Wereldbeker in Hulst vanaf 13.40 uur op verschillende kanalen live volgen. Eurosport zendt de cross uit op haar hoofdkanaal Eurosport 1 en biedt een livestream aan via de Eurosport Player. Ook bij Sporza kunt u terecht, daar vindt u de uitzending op zender Eén. Verder kunnen Nederlandse kijkers de cross volgen via een livestream op NOS.nl. Mogelijk zendt de NOS de cross ook uit in haar live-uitzending, die te volgen valt op NPO1.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws