Veldrijden op TV 20 november 2021 | Crossweekend zaterdag afgetrapt met Superprestige Merksplas Veldrijden
Veldrijden

Veldrijden op TV 20 november 2021 | Crossweekend zaterdag afgetrapt met Superprestige Merksplas

Veldrijden op TV 20 november 2021 | Crossweekend zaterdag afgetrapt met Superprestige Merksplas

Zaterdagmiddag is de start van een weekend vol veldritplezier! Zondag is de Wereldbeker in Koksijde, maar zaterdag start men met de Superprestige Merksplas. In de Leiderstrui zocht voor u uit waar en hoe laat u alles live kunt volgen.

TV en tijden Superprestige Merksplas 2021

Op het technische en vlakke parcours mogen de veldrijd(st)ers laten zien wie dit weekend over de beste vorm beschikt. Lucinda Brand laat de laatste crossen bij de vrouwen zien dat zij de vrouw is waar naar moet worden gekeken. Ze won het EK en vervolgens de Superprestige Niel en de Wereldbeker in Tabor. Concurrentie krijgt ze ongetwijfeld weer uit eigen land of de Hongaarse Blanka Vas moet haar vorm van 31 oktober terugvinden, toen ze de Wereldbeker in Overijse won.

Waar bij de vrouwen dikwijls een Nederlandse de winst grijpt, was het bij de mannen vaak een Belgisch feestje. Totdat Lars van der Haar plots toesloeg op het EK en zijn uitstekende vorm afgelopen zondag bevestigde met winst in de Wereldbeker van Tabor. Trekt de Nederlander in Merksplas zijn goede vorm door of weet één van de vele Belgische concurrenten nu wel weer juichend over de meet te komen?

Om de wedstrijden bij de mannen en vrouwen in zijn geheel te volgen, kunt u terecht op het kanaal van Eurosport. Op Eurosport 1 en de Eurosport Player schakelen ze vanaf 13.35 uur live in. Dat is vlak voor de start van de vrouwenwedstrijd, waar het startschot om 13.40 uur klinkt en de finish rond 14.30 uur wordt verwacht. De mannen beginnen om 15.00 uur aan hun wedstrijd van ongeveer een uur. Ook daar kunt u vijf minuten voor aanvang inschakelen op de kanalen van Eurosport. Op Sporza kunt u vanaf 17.30 uur terecht voor een korte samenvatting van de vrouwen- en mannenwedstrijd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws