Van Empel dan toch niet in Waalse Pijl: 'Fysieke ongemakken' dwingen haar tot rust Vrouwenwielrennen
Vrouwenwielrennen

Van Empel dan toch niet in Waalse Pijl: 'Fysieke ongemakken' dwingen haar tot rust

Van Empel dan toch niet in Waalse Pijl: 'Fysieke ongemakken' dwingen haar tot rust

Zoek woensdag tijdens de Waalse Pijl niet naar Fem van Empel. De wereldkampioene veldrijden zou normaal gezien in Luik aan de start staan van haar derde voorjaarskoers, maar moet wegens 'fysieke ongemakken' de wedstrijd aan haar laten voorbijgaan. Normaal gezien zit haar eerste (ultrakorte) voorjaar op de weg er daardoor op.

'Tegen alle plannen in, jammer genoeg geen Waalse Pijl voor mij. Ik neem wat rust wegens fysieke ongemakken. Hopelijk ben ik snel terug!', zo laat Van Empel weten op Instagram. Normaal gezien komt de Nederlandse dit voorjaar niet meer in actie, aangezien de Waalse Pijl als haar laatste voorjaarskoers was ingepland. Eerder dit voorjaar werd ze achtste in de Volta Limburg Classic en 35ste in de Brabantse Pijl, waar ze door pech achter de feiten aan koerste.

Noemi Ruëgg, Teuntje Beekhuis, Eva van Agt, Maud Oudeman, Rosita Reijnhout en Kim Cadzow zullen woensdag namen Jumbo-Visma aan de start staan van de Waalse Pijl.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws