📸 Een verkenning van zijn demarrage-locatie? Pogacar deelt selfies op Poggio (en lacht om muurschildering) Wielrennen
Wielrennen

📸 Een verkenning van zijn demarrage-locatie? Pogacar deelt selfies op Poggio (en lacht om muurschildering)

📸 Een verkenning van zijn demarrage-locatie? Pogacar deelt selfies op Poggio (en lacht om muurschildering)

Zaterdagmiddag kijken we met z'n allen naar Milaan-Sanremo (of in ieder geval naar de absolute slotfase). In die Italiaanse voorjaarskoers zijn Mathieu van der Poel en Tadej Pogacar de absolute topfavorieten. De Sloveen ging dinsdagmiddag alvast eens verkennen en deelden er beelden van op zijn Instagram.

Op foto één zien we een selfie van de tweevoudig Tourwinnaar, die een foto maakte met op de achtergrond een bord van de Poggio. Aldaar breekt La Primavera doorgaans helemaal open (al zou dat dit jaar ook zomaar op de Cipressa al kunnen zijn).

Wie naar rechts swipet, ziet op de tweede foto dat Pogi een selfie maakte bij een muurschildering. Op die tekening staat hij ietwat cartoonesk en corpulent afgebeeld naast Filippo Ganna (INEOS Grenadiers), de runner-up van vorig jaar. 'Shoutout naar de muurschilder, die me tekende als een heuse sprinter', grapt de 25-jarige Sloveen.

Foto: Pogacar verkent finale Milaan-Sanremo (en grapt)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws