🎥 Evenepoel strooit zout in de wonden van Fransen, die niet meegaan in dolletje: 'Hij is wat rancuneus' Wielrennen
Wielrennen

🎥 Evenepoel strooit zout in de wonden van Fransen, die niet meegaan in dolletje: 'Hij is wat rancuneus'

🎥 Evenepoel strooit zout in de wonden van Fransen, die niet meegaan in dolletje: 'Hij is wat rancuneus'

Remco Evenepoel reed woensdag richting Le Lioren een zeer sterke bergrit in de Tour de France, maar toonde ook na afloop nog aan dat hij bij de pinken is. De Belg dolde wat met een Franse interviewer nadat de Franse voetbalploeg werd uitgeschakeld op het EK voetbal.

Les Bleus schakelden de Belgen uit in de achtste finale, maar werden er dinsdag zelf uitgekieperd door Spanje. Dat neemt het in de finale van het EK voetbal op tegen Engeland, de winnaar van het duel met Nederland op woensdagavond.

'Jammer hé, jongens', zei Evenepoel in z'n interview tegen de interviewer van dienst France Télévisions. 'Wat is er jammer?', aldus de interviewer.

'Ah...Spanje' lachte Evenepoel, die de bal direct weer kreeg teruggekaatst. 'Ah, hij is wat rancuneus', was de reactie van de interviewer van dienst. 'Ach, Frankrijk heeft de Belgen uitgeschakeld, dus...', trok Evenepoel zijn keutel daarop weer wat in.

Video: Evenepoel steekt de draak met Fransen na EK-uitschakeling

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws