ūüé• Milan (die woest is op fotograaf) loopt hersenschudding op in Parijs-Roubaix, Rex twee keer keihard onderuit Wielrennen
Wielrennen

ūüé• Milan (die woest is op fotograaf) loopt hersenschudding op in Parijs-Roubaix, Rex twee keer keihard onderuit

ūüé• Milan (die woest is op fotograaf) loopt hersenschudding op in Parijs-Roubaix, Rex twee keer keihard onderuit

Al vroeg in Parijs-Roubaix was de eerste valpartij van de dag een feit. Vele renners gingen tegen de vlakte, onder hen Elia Viviani, Tim Merlier, Alberto Bettiol, Jonas Rutsch en Jonathan Milan. Laatstgenoemde, uitkomend voor Lidl-Trek, leek zich wel héél kwaad te maken. En daarbij moest vooral één fotograaf het ontgelden, zo laten beelden zien. De Italiaan wordt in bedwang gehouden door één van zijn ploegleiders, terwijl de fotograaf gauw wegloopt.

De valpartij was er eentje die ervoor zorgde dat veel outsiders onderuit gingen. Heren als Laurenz Rex (Intermarché-Wanty), Tim Merlier (Soudal Quick-Step) en Alberto Bettiol (EF Education-EasyPost) kusten het asfalt. Bij Rex zagen we héél veel schade, terwijl ook Scheldeprijs-winnaar Merlier flink gehavend was...

Niet al te lang na de crash kwam het bericht naar buiten dat Milan uit de wedstrijd was gestapt. Dat gold logischerwijs als een fikse aderlating voor de Amerikaanse WorldTour-ploeg. De Italiaan liep na een eerste onderzoek in ieder geval pijn aan de nek op, en ook een lichte hersenschudding.

Rex was ijzersterk bezig en keerde na zijn harde val vrij vlotjes terug in het peloton, waarmee hij andermaal blijk gaf van zijn goede vorm. Niet veel later schoof hij echter nogmaals onderuit, waarna het wel echt einde wedstrijd leek. De Vlaming klapte in het midden van de weg op een verkeersobstakel, dat gelukkig wel was 'bedekt' met een stootkussen.

Video: Milan (Lidl-Trek) kwaad op fotograaf na vroege val in Parijs-Roubaix, Rex crasht tweemaal

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws