🎥 Pidcock waarschuwt na wervelende afzink: 'Don't try this at home, er reed een auto vooruit' Wielrennen
Wielrennen

🎥 Pidcock waarschuwt na wervelende afzink: 'Don't try this at home, er reed een auto vooruit'

🎥 Pidcock waarschuwt na wervelende afzink: 'Don't try this at home, er reed een auto vooruit'

Dat hij kan dalen, dat wisten we al. Tom Pidcock heeft dat nu nog maar eens getoond door in Los Angeles de bekende Tuna-afdaling voor zijn rekening te nemen, wat uiteraard werd vastgelegd op camera. Waarschuwing aan de moeder van Tom: kijk dit liever niet, want het is waaghalzen werk.

De afzink van Pidcock maakte tongen los op social media, de moeder van Mathieu van der Poel reageerde zelfs door te stellen dat ze dit haar zoon liever niet ziet doen. Ook Pidcock kreeg de buzz rond zijn video mee. 'Ik ben weggeblazen door de vele reacties', zo schreef hij woensdagavond op zijn Instagram Story, die slechts 24 uur zichtbaar is.

De Brit voelt de noodzaak om wat dingen uit te leggen: 'Voor zij die het zich afvroegen: ik heb deze afdaling al een paar keer gedaan, het was een eenrichtingsweg en er reed een auto vooruit om er zeker van te zijn dat de weg vrij was.'

Voor de mensen die keken en denken 'dit wil ik ook', heeft Pidcock een bindend advies: 'Don't try this at home, dat is waar. Kinderen moeten lekker met hun vrienden gaan fietsen en lol maken. Ik heb duizenden uren plezier gehad op de fiets, voordat ik de skills had om dit te kunnen. Geniet ervan en blijf veilig op de weg.'

Video: Tom Pidcock dendert naar beneden in Tuna-afdaling


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws