Moeder Van der Poel waarschuwt Mathieu na afdaling Pidcock: 'Dit mag jij NIET doen!' Wielrennen
Wielrennen

Moeder Van der Poel waarschuwt Mathieu na afdaling Pidcock: 'Dit mag jij NIET doen!'

Moeder Van der Poel waarschuwt Mathieu na afdaling Pidcock: 'Dit mag jij NIET doen!'

Als ouders van een wielrenner is het niet altijd makkelijk. Zo is er altijd de dreiging van een valpartij. Het afdalen is misschien nog wel een tikkeltje erger voor de hartslag van de ouders, daar de renners aan hoge snelheden door de bochten scheren, én als er iets misgaat, het nare consquenties kan hebben.

De moeder van Tom Pidcock zal alvast niet met een fijn gevoel naar de beelden van haar zoon hebben gekeken, als ze die überhaupt al heeft gezien. In een video demonstreert Pidcock zijn daalkwaliteiten, al gaat het ook een keer bijna goed mis.

Naast Pidcock staat Mathieu van der Poel ook bekend om zijn technische vaardigheid op de fiets. Zo op het scherpst van de snede afdalen als Pidcock in het filmpje deed, mag Van der Poel alvast niet van zijn moeder Corinne Poulidor. 'Je mag dat NIET doen!!!!!', geeft ze haar zoon op Twitter een stevige waarschuwing.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws