Adam Yates hoopt het zijn broer Simon (en anderen) lastig te kunnen maken in Canada: 'Koers hardmaken' Wielrennen
Wielrennen

Adam Yates hoopt het zijn broer Simon (en anderen) lastig te kunnen maken in Canada: 'Koers hardmaken'

Adam Yates hoopt het zijn broer Simon (en anderen) lastig te kunnen maken in Canada: 'Koers hardmaken'

UAE Team Emirates heeft de zevenkoppige selectie voor de GP Québec (vrijdag 8 september) en de GP Montréal (zondag 10 september) bekendgemaakt. Kopman is Adam Yates, die het in de Canadese eendagswedstrijden zal gaan opnemen tegen zijn broertje, Simon Yates.

De ploeg uit het Midden-Oosten staat met een sterk zevental aan de start van de Noord-Amerikaanse klassiekers. Onder anderen sterkhouders als Marc Hirschi, Tim Wellens en Rafal Majka geven acte de présence.

'Ik ben het hele jaar al bijzonder consistent en ik hoop in Canada mijn jaar op een sterke manier af te sluiten. We hebben een paar dagen de tijd gehad om ons aan te passen, middels een paar goede trainingsritten. We zijn klaar om te racen. In dit soort circuitraces is het voor mij beter als de koers hard wordt gemaakt. We hebben tevens het team om de race hard te maken. Een paar jongens verkeren in een goede vorm, dus we kijken er enorm naar uit', blikt Yates op de site van zijn broodheer vooruit.

Selectie UAE Team Emirates GP Québec & GP Montréal

Adam Yates
Rafal Majka
Brandon McNulty
Ivo Oliveira
Diego Ulissi
Tim Wellens
Marc Hirschi

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws