Alleen maar schaafwonden? Roglic stelt nog aardig wat last te hebben van valpartij op Vuelta-dag twee Wielrennen
Wielrennen

Alleen maar schaafwonden? Roglic stelt nog aardig wat last te hebben van valpartij op Vuelta-dag twee

Alleen maar schaafwonden? Roglic stelt nog aardig wat last te hebben van valpartij op Vuelta-dag twee

Op de tweede dag van de Vuelta a España ging Primoz Roglic, de Sloveense kopman van Jumbo-Visma, tegen het asfalt. De drievoudig Vuelta-winnaar kon zijn weg echter al vrij snel vervolgen. De schade leek beperkt tot schaafwonden, zo bevestigde ook ploegleider Merijn Zeeman na afloop van die rit. Een dag later, na afloop van de door Remco Evenepoel gewonnen rit in Andorra, gaf Roglic tegenover een Sloveense journalist echter te kennen dat hij nog wel degelijk last had van zijn valpartij...

Roglic kon niet volgen toen Evenepoel met fikse versnelling op de proppen kwam. De ex-schansspringer finishte op gepaste achterstand als vierde in de daguitslag, maar deed dat dus wel met de nodige pijntjes. 'Ik ben eigenlijk wel blij, want sinds zondag heb ik hier en daar wat last van mijn valpartij. Maar ik heb doorgezet en dat zullen we blijven doen', blijft de ranke klassementsrenner optimistisch.

'Vandaag (maandag, red.) ging het nog', vervolgt hij zijn korte relaas. 'We zullen zien hoe het de komende dagen zal zijn. Ik bekijk het dag per dag, het zou goed moeten komen.' Roglic staat na afloop van de rit in Andorra op een tiende stek in de algemene rangschikking, op bijna veertig seconden van klassementsleider Evenepoel.

Video: Roglic geeft aan dat hij last heeft van zijn valpartij op dag twee

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws