Alpecin-Deceuninck zonder Van der Poel, maar met Philipsen en Kragh Andersen naar Gent-Wevelgem Wielrennen
Wielrennen

Alpecin-Deceuninck zonder Van der Poel, maar met Philipsen en Kragh Andersen naar Gent-Wevelgem

Alpecin-Deceuninck zonder Van der Poel, maar met Philipsen en Kragh Andersen naar Gent-Wevelgem

Alpecin-Deceuninck vervolgt de jacht op klassiekersucces zondag in Gent-Wevelgem met Jasper Philipsen aan het front. De Belg won midweeks in Brugge-De Panne en komt in hoogvorm naar de koers op zondag. Ook Søren Kragh Andersen is van de partij, terwijl Mathieu van der Poel ontbreekt.

De Nederlander heeft ervoor gekozen om minder te koersen in het voorjaar. Na Strade Bianche, de Tirreno, Milaan-Sanremo en de E3 zien we hem pas in de Ronde van Vlaanderen weer terug. Dat biedt kansen aan Philipsen en Kragh Andersen, die in Gent-Wevelgem en waarschijnlijk ook Dwars door Vlaanderen vrij spel hebben.

De selectie van Alpecin-Deceuninck wordt aangevuld met hardrijders zoals Maurice Ballerstedt, Silvan Dillier en Robbe Ghys. Ook Alexander Krieger en Gianni Vermeersch zijn van de partij. Alpecin is vooralsnog uitstekend op dreef in de klassiekers. Zo won het met Philipsen in Brugge-De Panne en met Van der Poel in Sanremo. In de E3 op vrijdag werd Van der Poel bovendien tweede.

Selectie Alpecin-Deceuninck - Gent-Wevelgem 2023

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws