Bahrain ambitieus richting Gent-Wevelgem: 'Milan voor massasprint, Mohoric en Wright bij kleine groep' Wielrennen
Wielrennen

Bahrain ambitieus richting Gent-Wevelgem: 'Milan voor massasprint, Mohoric en Wright bij kleine groep'

Bahrain ambitieus richting Gent-Wevelgem: 'Milan voor massasprint, Mohoric en Wright bij kleine groep'

Bahrain Victorious trekt met hoge verwachtingen naar de volgende klassieker in dit voorjaar. Zondag staat Gent-Wevelgem op het programma en de ploeg heeft in principe drie kaarten om te spelen in de finale.

Man-in-vorm is zonder twijfel Matej Mohoric. De Sloveen eindigde in Omloop Het Nieuwsblad nog als 21e, maar heeft de smaak sindsdien te pakken. In Kuurne-Brussel-Kuurne (derde), Strade Bianche (zesde), Milaan-Sanremo (achtste) en de E3 Saxo Classic (zevende) reed hij altijd finale en dik in de top tien.

Dat belooft voor Gent-Wevelgem, waar Mohoric het zware middenstuk zal willen aangrijpen om verschillen te maken. Lukt dat niet, dan heeft Bahrain Victorious met Jonathan Milan en Fred Wright nog twee kaarten achter de hand bij een rappe aankomst. De selectie wordt gecompleteerd door Kamil Gradek, Nikias Arndt, Andrea Pasqualon en Filip Maciejuk.

Ploegleider Enrico Poitschke is er in een persbericht van overtuigd dat Bahrain zondag een rol van betekenis kan spelen in de finale. 'Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen Matej en Jonathan meedoen in een sprint. Als het aankomt op een massasprint, gaan we voor Jonathan. Als het om een kleine groep gaat, kunnen Matej en Fred vechten voor het podium.'

Selectie Bahrain Victorious - Gent-Wevelgem 2023

Matej Mohoric
Jonathan Milan
Fred Wright
Kamil Gradek
Nikias Arndt
Andrea Pasqualon
Filip Maciejuk

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws