Alpecin-Fenix realiseert gouden zet met contractverlenging Philipsen tot en met 2024 Wielrennen
Wielrennen

Alpecin-Fenix realiseert gouden zet met contractverlenging Philipsen tot en met 2024

Alpecin-Fenix realiseert gouden zet met contractverlenging Philipsen tot en met 2024

Alpecin-Fenix heeft vrijdagavond de contractverlenging van Jasper Philipsen bekendgemaakt. De Belg, die zich volledig op zijn plek voelt bij de Roodhoofts, zal op zijn minst tot en met 2024 voor Alpecin-Deceuninck uitkomen.

Philipsen is bezig aan zijn tweede jaar voor de ploeg van Mathieu van der Poel en zal als absolute sprintkopman naar de Tour de France trekken. Afgelopen donderdag won hij nog de tweede rit in de Baloise Belgium Tour, wat een goede generale is voor de Tour in juli.

In een kort communiqué laat Philipsen weten zeer blij te zijn met zijn verlening. 'Ik ben gelukkig dat we er snel uit zijn gekomen voor een tweejarige verbintenis. Ik voel me hier op mijn plek en kijk er naar uit om mij verder te ontwikkelen in deze ploeg, de komende twee seizoenen.'

De andere sprinter van Alpecin-Fenix, Tim Merlier, lijkt de ploeg aan het einde van dit jaar te verlaten. Hij is op weg naar Quick Step.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws