Wielrennen op TV 18 juni 2022 | Eén, twee, drie, vier, vijf (!) koersen op televisie! Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 18 juni 2022 | Eén, twee, drie, vier, vijf (!) koersen op televisie!

Wielrennen op TV 18 juni 2022 | Eén, twee, drie, vier, vijf (!) koersen op televisie!

18 juni 2022: de dag dat we vijf schermen nodig hebben. Zwitserland, Frankrijk, België en Slovenië: in half Europa mogen we genieten van de wielersport. In de Leiderstrui kent de tv-informatie.

TV en tijden etappe 7 Ronde van Zwitserland 2022

In de Ronde van Zwitserland gaan we zaterdag opnieuw klimmen. Vrijdag gebeurde er tamelijk weinig naar al het tumult in de ochtend, maar Jakob Fuglsang waarschuwde na afloop van de rit al dat hij er zaterdag wel eens voor kan gaan om op die manier een grotere buffer te creëren richting de tijdrit.

De Ronde van Zwitserland finisht zaterdag wat eerder dan we gewend zijn. Omstreeks 16.20 uur zullen we binnenkomen, terwijl kijken vanaf 13.25 uur (Eurosport Player) of 15.00 uur (Eurosport 1 op TV) mogelijk is.

TV en tijden etappe 4 Baloise Belgium Tour 2022

In de Baloise Belgium Tour trekken we zaterdag in de hitte de Ardennen in. In en rondom het pittoreske Durbuy heeft de organisatie een prachtige rit uitgetekend, waarbij de klassementsrenners voor deze Baloise Belgium Tour uit hun kot moeten komen.

Sporza is er vanaf 14.45 uur bij op TV, terwijl de etappe zal finishen omstreeks 17.00 uur. Eurosport zendt via de Eurosport Player uit, vanaf 15.00 uur.

TV en tijden etappe 4 Ronde van Slovenië 2022

In de Ronde van Slovenië zou het zaterdag zomaar weer eens Pogi-time kunnen zijn. De koninginnenrit staat namelijk op het programma, met een klim van 8,2 kilometer aan 7,6 procent op het einde van de etappe.

Kijken kunnen we (opnieuw) via Eurosport en de Eurosport Player, die beiden vanaf 13.00 uur van de partij zullen zijn. Finishen doen we omstreeks 14.55 uur, ruim voor de andere wedstrijden dus.

TV en tijden etappe 3 Route d'Occitanie 2022

In Frankrijk gaan we zaterdag ook weer fietsen, en niet zomaar: er staat namelijk een flinke bergetappe op het programma, met finish in Les Angles. Kijken is een optie op de Eurosport Player, dat vanaf 13.30 uur uit zal zenden. De finish is rond 15.30 uur.

TV en tijden Ronde van Zwitserland vrouwen 2022

De tweede Ronde van Zwitserland voor vrouwen zal zaterdagavond van start gaan met een 46 kilometer lange etappe in Vaduz. Eurosport Player is er vanaf 19.25 uur bij, voor de nodige portie koers in de avonduren op zaterdag. De rit finisht om 20.45 uur.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws