Bahrain Victorious trekt met twee klassementstroeven (Buitrago en Landa) naar Vuelta, ook Caruso en Poels aanwezig Wielrennen
Wielrennen

Bahrain Victorious trekt met twee klassementstroeven (Buitrago en Landa) naar Vuelta, ook Caruso en Poels aanwezig

Bahrain Victorious trekt met twee klassementstroeven (Buitrago en Landa) naar Vuelta, ook Caruso en Poels aanwezig

Bahrain Victorious heeft de achtkoppige selectie voor de Vuelta a Espana bekendgemaakt. De ploeg uit het Midden-Oosten trekt met twee kopmannen voor het algemeen klassement naar de start in Barcelona, zijnde Santiago Buitrago en Mikel Landa. Vooral laatstgenoemde werd op voorhand niet verwacht op de startlijst van de Ronde van Spanje, die voor de Bask dus als thuiswedstrijd geldt.

Op de ploegsite geeft sportief directeur Neil Stephens tekst en uitleg omtrent de gemaakte keuzes. 'We kijken ernaar uit om onze veerkracht en consistentie te gebruiken om mee te doen voor een podiumplaats met een van onze renners. Met het hoge niveau van onze rivalen wordt het wel een zware klus. We kijken tegelijkertijd ook enorm uit naar de strijd om het jongerenklassement.' Stephens benoemt Landa als absolute kopman, terwijl man-in-vorm Buitrago de schaduwkopman met dienst is.

Snel meer!

Selectie Bahrain Victorious Vuelta a Espana 2023

Santiago Buitrago
Mikel Landa
Damiano Caruso
Kamil Gradek
Wout Poels
Jascha Sütterlin
Antonio Tiberi
Matevz Govekar

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws