BIZAR! Miguel Ángel López urenlang gekidnapt en beroofd van truck, telefoon en honderd duizenden dollars Wielrennen
Wielrennen

BIZAR! Miguel Ángel López urenlang gekidnapt en beroofd van truck, telefoon en honderd duizenden dollars

BIZAR! Miguel Ángel López urenlang gekidnapt en beroofd van truck, telefoon en honderd duizenden dollars

Miguel Ángel López is volgens Colombiaanse media urenlang vastgehouden door criminelen in zijn eigen huis. Daarnaast zijn er meerdere spullen en een flink geldbedrag gestolen.

De politie van Boyacá bevestigt dat López donderdag om vijf uur 's middags op zijn boerderij was, die hij probeerde te verlaten. Op dat moment werd hij onderschept door drie personen die hem drie uur lang vasthielden. 'Ze hielden hem vast en stalen zijn Ford-truck, een mobiele telefoon en 800.000 dollar', aldus kolonel María Margarita Mantilla in een videoboodschap.

Nadat de gebeurtenissen hadden plaatsgevonden, ging de renner uit Boyacá met zijn gezin naar het politiebureau in Sogamoso om de gebeurtenissen te melden. Op dit moment zijn de identiteiten van de daders van dit incident niet bekend. De autoriteiten doen een beroep op de bevolking, zodat degenen die informatie hebben dit kunnen melden, zodat zij de criminelen kunnen achterhalen.

López is door de UCI voorlopig geschorst wegens het vermeende gebruik en bezit van verboden middelen in aanloop naar de Giro d'Italia van 2022. Superman is al langere tijd onderwerp van een dopingonderzoek rondom de Spaanse dokter Maynar, wat hem eerder al zijn contract kostte bij Astana Qazaqstan Team. Voor die ploeg kwam de klimmer, die etappes won in verschillende grote rondes, vorig jaar uit.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws