Bizar verhaal! Rigoberto Urán niet voor het eerst slachtoffer van diefstal: voor 2.500 euro aan spullen gejat Wielrennen
Wielrennen

Bizar verhaal! Rigoberto Urán niet voor het eerst slachtoffer van diefstal: voor 2.500 euro aan spullen gejat

Bizar verhaal! Rigoberto Urán niet voor het eerst slachtoffer van diefstal: voor 2.500 euro aan spullen gejat

Een bizar verhaal vanuit Medellín, de tweede grootste stad van Colombia. Rigoberto Urán, de routinier van EF Education-EasyPost, zou daar een aantal sportwinkels beheren en in een ervan zou afgelopen weekeinde ingebroken zijn. Dat meldt de Spaanse krant Marca.

De Colombiaanse politie zou naar verluidt een gedegen onderzoek zijn gestart naar de dief, die zondagavond een van de etablissementen zou zijn binnengedrongen en aldaar geld, twee computers en een mobiele telefoon meenam. Volgens een politierapport brak de verdachte rond 22.00 uur in bij de Go Rigo Go-winkel, gelegen in de wijk El Poblado.

Urán niet voor de eerste keer slachtoffer van diefstal

De totale waarde aan gestolen spullen wordt op zo'n 10 miljoen peso - omgerekend zo'n 2.400 euro - geschat. 'Hoewel er zondagavond een alarmmelding was en er beveiligingspersoneel werd opgeroepen, bracht een medewerker van het bedrijf maandagochtend nogmaals de autoriteiten op de hoogte nadat hij de winkel was binnengetreden en had gemerkt dat verschillende spullen er niet waren', zo schrijft het Spaanse dagblad.

Het is overigens niet de eerste keer dat de 37-jarige Urán, in 2013 en 2014 nog tweede in het eindklassement van de Giro d'Italia (maar dit jaar niet van de partij), slachtoffer is van een overval of diefstal. In 2022 deelde hij op zijn sociale media ook al een video van iemand die één van zijn winkels tracht binnen te komen. De verdachte in die zaak slaagde in zijn opzet en nam uiteindelijk een redelijk dure fiets mee.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws