BORA-hansgrohe met Vlasov en Higuita naar Il Lombardia, ook Kelderman van de partij Wielrennen
Wielrennen

BORA-hansgrohe met Vlasov en Higuita naar Il Lombardia, ook Kelderman van de partij

BORA-hansgrohe met Vlasov en Higuita naar Il Lombardia, ook Kelderman van de partij

BORA-hansgrohe staat met een sterke selectie aan de start van de Ronde van Lombardije. De Duitse ploeg heeft met Sergio Higuita en Aleksandr Vlasov twee mannen die in soortgelijke koersen al met de besten meekonden en hopen nu ook mee te kunnen doen om de zege. Ook Wilco Kelderman staat aan de start in Bergamo.

Naast Higuita, Vlasov en Kelderman staan eveneens Giovanni Aleotti, Matteo Fabbro, Felix Großschartner en Patrick Konrad aan de start, zo meldt de ploeg op Twitter. BORA-hansgrohe heeft opties genoeg in het laatste Monument van het jaar. Higuita liet onlangs al zien in goede vorm te zijn, met zijn tweede plaats in Tre Valli-Varesine. Ook Vlasov was vooraan te vinden in de Italiaanse najaarsklassiekers.

De Ronde van Lombardije vindt op zaterdag plaats. De Koers van de vallende bladeren kent een ijzersterke deelnemerslijst. Onder anderen titelverdediger Tadej Pogacar, Alejandro Valverde, Vincenzo Nibali, Jonas Vingegaard, Jakob Fuglsang, Adam Yates, Daniel Felipe Martínez, Bauke Mollema en Julian Alaphillipe staan aan de start in de Italiaanse najaarskoers.

Selectie BORA-Hansgrohe Ronde van Lombardije 2022

Giovanni Aleotti
Matteo Fabbro
Felix Großschartner
Sergio Higuita
Wilco Kelderman
Patrick Konrad
Aleksandr Vlasov

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments

more news