'BORA-hansgrohe wil voorjaarskern stevig versterken en lonkt naar Omloop-winnaar Tratnik en Lazkano' Wielrennen
Wielrennen

'BORA-hansgrohe wil voorjaarskern stevig versterken en lonkt naar Omloop-winnaar Tratnik en Lazkano'

'BORA-hansgrohe wil voorjaarskern stevig versterken en lonkt naar Omloop-winnaar Tratnik en Lazkano'

Volgens Het Nieuwsblad staat Jan Tratnik in de belangstelling van BORA-hansgrohe. De 34-jarige Sloveen, die dit seizoen met een knaller begon in de Omloop het Nieuwsblad, is op het einde van dit seizoen einde contract bij Visma-Lease a Bike en is vanaf 1 januari 2025 vrij om te gaan waar hij wil.

Dat uitgerekend BORA naar zijn diensten polst, is geen toeval. Tratnik is namelijk een van de beste vrienden van Primoz Roglic, die afgelopen winter dezelfde overstap maakte. Bovendien kwam Tratnik op vraag van zijn land -en leeftijdsgenoot in 2023 naar Visma-Lease a Bike. Momenteel zit de Sloveense hardrijder wel nog op hoogtestage samen met Wout van Aert.

Maar ook Tratnik is niet de enige, die het hof gemaakt wordt door de Duitse WorldTour-formatie. Ook Oier Lazkano, wiens contract tevens op het einde van dit seizoen afloopt bij Team Movistar, zou op interesse mogen rekenen van teammanager Ralph Denk en zou volgens het Belgische sportmedium al een contractvoorstel op zak hebben. De Spaanse kampioen liet dit seizoen ook al zeer mooie dingen zien met winst in de Clasica Jaen Gran Paraiso en een derde plaats in Kuurne-Brussel-Kuurne.

Mede door de inbreng van Red Bull is er tegenwoordig op financieel vlak heel wat mogelijk bij BORA, bij wie voor 2025 nog maar een tiental renners onder contract liggen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws