🎥 Campenaerts en De Buyst dollen met 'late night analyse' in Tour: 'Van der Poel was nerveus voor de start' Wielrennen
Wielrennen

🎥 Campenaerts en De Buyst dollen met 'late night analyse' in Tour: 'Van der Poel was nerveus voor de start'

🎥 Campenaerts en De Buyst dollen met 'late night analyse' in Tour: 'Van der Poel was nerveus voor de start'

Ludieke dingen, dat is wat een deel van het peloton de nodige afleiding geeft tijdens drie weken koersen in de Tour de France. Loto-Dstny-coureurs Victor Campenaerts en Jasper De Buyst doen dit met een dagelijkse analyse vanop hun hotelkamer, wat standaard leuke beeden oplevert!

Het lachen was De Buyst, die hard ten val was gekomen in rit twee, vermoedelijk wel even vergaan. De Belg zou normaal ingezet worden als laatste man voor sprinter Caleb Ewan, maar kon door een polsblessure geen handje toesteken. De Australiër voelde zich desondanks goed en werd derde.

Op Instagram nemen de twee de succesvolle lead-out van Mathieu van der Poel onder de loep in een 'late night analyse'. 'Victor, ik heb het eerlijk gezegd niet gezien. Ik zat ver achterop en heb tot dusver geen beelden gezien, maar ik weet wel dat hij nerveus was voor de start', zegt De Buyst met een lach.

'Dat zegt weinig voor de komende dagen, maar hij was wel nerveus. Dat is echter niet nodig, welterusten Victor', knipoogt De Buyst, die met zijn kamergenoot ook al de drie andere ritten op leuke manier analyseerde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws