Cavendish en gezin slachtoffer van gewelddadige woningoverval: 'Een nachtmerrie' Wielrennen
Wielrennen

Cavendish en gezin slachtoffer van gewelddadige woningoverval: 'Een nachtmerrie'

Cavendish en gezin slachtoffer van gewelddadige woningoverval: 'Een nachtmerrie'

Mark Cavendish en zijn gezin waren 27 november slachtoffer van een gewelddadige woningoverval. Dat meldt de Britse sprinter via social media. In zijn bericht doet hij ook een dringende oproep aan mogelijke getuigen om zich te melden.

De overval vond vroeg in de ochtend plaats. Cavendish was nog maar kortgeleden ontslagen uit het ziekenhuis na zijn zware valpartij in de Zesdaagse van Gent. Volgens de renner van Deceuninck-Quick-Step drongen vier gemaskerde en gewapende mannen het huis binnen toen de Cavendish-familie nog sliep. De overvallers zouden Cavendish zijn vrouw en kinderen hebben bedreigd en de Brit zelf gewelddadig hebben aangevallen.

Uiteindelijk stalen de overvallers verschillende dingen van waarde, het is echter de psychologische schade die volgens Cavendish het grootst is. 'Het allerergste dat is gestolen is het gevoel van veiligheid, privacy en waardigheid waar mijn jonge gezin en iedereen in zijn eigen huis recht op heeft.'

'Het effect van nachtmerrie op mijn gezin is overduidelijk hartverscheurend, dus ik smeek iedereen die iets gezien heeft zich te melden bij de politie', sluit Cavendish zijn bericht af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws