Commercieel Deens succes voor Visma | Lease a Bike: eerste partner uit thuisland Vingegaard sluit zich aan Wielrennen
Wielrennen

Commercieel Deens succes voor Visma | Lease a Bike: eerste partner uit thuisland Vingegaard sluit zich aan

Commercieel Deens succes voor Visma | Lease a Bike: eerste partner uit thuisland Vingegaard sluit zich aan

Visma | Lease a Bike zal in de komende Tour de France te zien zijn met de naam Bygma op het tenue. De Nederlandse ploeg kondigt dinsdag aan dat het een partnership aangaat met de grootste Deense bouwmarkt, dat de eerste zogenoemde Deense partner is van de ploeg.

'Bij Bygma zijn we trots om de eerste Deense partner te zijn van Team Visma | Lease a Bike en deel uit te maken van een succesverhaal', laat Klaus Hadsbjerg, CEO van Bygma, weten in een persbericht. 'Net als duizenden Denen heeft Bygma het succes van Team Visma | Lease a Bike gedurende een lange periode gevolgd. Dus toen de kans om te ondersteunen zich voordeed, wilden we deze niet missen.'

Marketindirecteur Lasse W. Svendsen vult aan. 'We zien een perfecte verbinding tussen Team Visma | Lease a Bike en Bygma. Het is een team dat tot in de kleinste details is voorbereid, voortdurend afstemmend om hun grote potentieel te optimaliseren en te realiseren, net als wij.'

Kan Bygma in juli pronken met Vingegaard?

Ook bij de Nederlandse ploeg zijn ze in hun nopjes met de samenwerking. 'We hebben specifiek gezocht naar Deense partners. Daarom zijn we verheugd om Bygma te verwelkomen als onze eerste Deense partner, die ons enthousiast ondersteunt in onze ambitie om te groeien. Samen streven we ernaar om voorop te blijven lopen. We kijken ernaar uit om samen te werken en onze gedeelde visie te realiseren', laat commercieel directeur Sander Kruis weten.

Voor Bygma - en Denemarken in zijn geheel - is de aanwezigheid van tweevoudig Tourwinnaar Jonas Vingegaard in de ploeg natuurlijk een pré. De Deen viel recent hard in de Ronde van het Baskenland, maar is inmiddels weer in training. Het is nog niet duidelijk of Vingegaard, die momenteel op Mallorca is, de Tour haalt, maar de signalen gaan de goede kant op.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws