Covi verontschuldigt zich na val Geoghegan Hart: 'Ik hoop dat hij goed herstelt' Wielrennen
Wielrennen

Covi verontschuldigt zich na val Geoghegan Hart: 'Ik hoop dat hij goed herstelt'

Covi verontschuldigt zich na val Geoghegan Hart: 'Ik hoop dat hij goed herstelt'

Alessandro Covi was de eerste renner die in een afdaling op zo'n zeventig kilometer tegen de grond ging. De gevolgen waren groot met Tao Geoghegan Hart - op dat moment de nummer drie in het klassement - die de koers moest verlaten. Na afloop reageerde Covi op de valpartij.

'Plotseling lag ik op de grond', vertelt Covi aan Cycling Pro Net. 'Dit soort dingen gebeuren in het wielrennen. Het spijt me voor wat er gebeurd is met Geoghegan Hart, die hier was om een klassement te rijden. Ik hoop dat hij goed herstelt voor het tweede deel van het seizoen.'

'Zelf hoop ik goed te herstellen voor de komende dagen, waarin ik João Almeida wil helpen. Ik voel mij nu niet goed, het was echt een harde val. Ik ben blij dat ik kon finishen, en nu is het afwachten hoe het morgen zal gaan', aldus Covi.

Covi: 'We wisten dat hij goed in vorm was'

Uiteindelijk was het een mooie dag voor UAE Team Emirates met Pascal Ackermann die de sprint won. 'We wisten dat hij goed in vorm was. Vandaag sloeg hij toe. We hopen dat hij later nog een tweede zege kan pakken.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws