Dan toch op tijd klaar: Organisatie Ronde van Vlaanderen kondigt komst Van der Poel aan Wielrennen
Wielrennen

Dan toch op tijd klaar: Organisatie Ronde van Vlaanderen kondigt komst Van der Poel aan

Dan toch op tijd klaar: Organisatie Ronde van Vlaanderen kondigt komst Van der Poel aan

Er waren al voorzichtige signalen dat het de goede kant opging met Mathieu van der Poel en daar lijkt nu een definitieve bevestiging van gekomen. De organisatie van de Ronde van Vlaanderen meldt via Twitter dat ze blij zijn dat ze de Nederlander volgende maand kunnen verwelkomen. Ook de Nederlander zelf heeft inmiddels in zijn Instagram story het bericht gedeeld.

Van der Poel kende het afgelopen jaar een vervelend jaar en moest na zijn val in Tokio lang herstellen. Toch maakte hij aan het eind van het seizoen zijn rentree op de weg, waarna hij nog derde werd in Parijs-Roubaix. Na een wat langere rustperiode begon hij vol goede moed aan de crosswinter, maar daar ging al snel een streep doorheen. Opspelende rugklachten dwongen hem om nog langer rust te nemen, waarna hij vorig maand weer langzaam begon te trainen.

Waar op Strava al bleek dat het de goede kant opging met de Nederlander, meldde ook verschillende sites dat Van der Poel van 22 tot en met 25 maart zijn rentree maakt in de Coppi e Bartali. Dat nieuws is nog niet officieel bevestigd, maar nu de Ronde van Vlaanderen (3 april) zijn komst heeft aangekondigd, lijkt een rentree op korte termijn zeer realistisch. Inmiddels heeft ook Dwars door Vlaanderen (30 maart) op Twitter bekendgemaakt dat Van der Poel aan de start staat.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws