馃摳 Dat staat ze goed hoor! Alpecin-Deceuninck-coureurs rijden Tour in speciaal denim-tenue Wielrennen
Wielrennen

馃摳 Dat staat ze goed hoor! Alpecin-Deceuninck-coureurs rijden Tour in speciaal denim-tenue

馃摳 Dat staat ze goed hoor! Alpecin-Deceuninck-coureurs rijden Tour in speciaal denim-tenue

De acht renners die de komende weken Alpecin-Deceuninck zullen vertegenwoordigen tijdens de Tour de France doen dat in een speciaal tenue, zo maakte de ploeg bekend in een persbericht. De dienstdoende coureurs zullen dus niet meer te herkennen zijn aan hun jeans-achtige kleur shirts, maar juist aan een zogeheten Dark Denim-tenue.

'Met als doel om de nieuwe mediacampagne van onze hoofdpartner Alpecin onder de aandacht te brengen', luidt de verklaring voor de keuze om in andere tenues te gaan rijden. Alpecin, een Duits merk van haarverzorgingsproducten, lanceert tijdens La Grande Boucle namelijk een Europa-brede mediacampagne, specifiek gericht op de Alpecin Grey Attack-shampoo.

'Het product presenteert een natuurlijk ogend kleureffect voor minder grijs haar en een frissere, jeugdigere uitstraling', valt er verder nog te lezen in het communiqu茅. 'Sterke sponsorpartners zoals Alpecin zijn essentieel voor het succes van ons team', duidde teammanager Philip Roodhooft. 'Discipline, uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen, uitgedrukt in ons credo Never Give Up, zijn fundamentele waarden waar we dagelijks naar streven en die we waarderen bij onze renners en medewerkers.'

Aangezien uithangbord en wereldkampioen Mathieu van der Poel in de regenboogtrui rondrijdt, is hij enkel tijdens de twee tijdritten te bewonderen in het Dark Denim-tenue. De overige zeven renners zullen logischerwijs drie weken lang in de grijskleurige tricots koersen. Naast Van der Poel rekent de Belgische WorldTour-formatie in de Tour op Jasper Philipsen, Jonas Rickaert, Axel Laurance, Gianni Vermeersch, Robbe Ghys, Silvan Dillier en S酶ren Kragh Andersen.

Zien: Alpecin-Deceuninck-renners rijden Tour de France in speciaal tenue

press header grey attackjpg

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws