Definitief geen Roglic in de Ardennen, Van Aert wel in Luik-Bastenaken-Luik Wielrennen
Wielrennen

Definitief geen Roglic in de Ardennen, Van Aert wel in Luik-Bastenaken-Luik

Definitief geen Roglic in de Ardennen, Van Aert wel in Luik-Bastenaken-Luik

Primoz Roglic zal deze week niet te zien zijn in de Ardennen. De Sloveen heeft nog altijd last van een ontstoken kniepees, die hem ook in de Ronde van het Baskenland parten speelde.

De coureur van Jumbo-Visma won in 2020 Luik-Bastenaken-Luik en eindigde afgelopen jaar nog als tweede in de Waalse Pijl. In de Ronde van het Baskenland begon hij nog uitstekend met een overwinning in de openingstijdrit, maar uiteindelijk kreeg Roglic richting het slotweekend last van zijn knie. Om die reden houdt Jumbo-Visma hem deze week aan de kant.

Van Aert wel in Luik: 'Hoef me geen zorgen te maken'

Wout van Aert zal wél aantreden in Luik-Bastenaken-Luik. Dit geluid sijpelde afgelopen week al door, maar toen hielden ploeg en renner de boot nog af. Na zijn geslaagde rentree in Parijs-Roubaix is daar verandering in gekomen.

'We zouden afwachten en zien hoe het in Parijs-Roubaix zou gaan', liet Van Aert weten na Parijs-Roubaix. 'Als het goed zou gaan, zou ik volgende zondag starten. Als je als tweede eindigt, hoef je je geen zorgen meer te maken.'


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws