Dumoulin: 'Voel me al twee weken niet goed op de fiets, maar hoop nog op kansen' Wielrennen
Wielrennen

Dumoulin: 'Voel me al twee weken niet goed op de fiets, maar hoop nog op kansen'

Dumoulin: 'Voel me al twee weken niet goed op de fiets, maar hoop nog op kansen'

De Giro d'Italia 2022 is nog niet geworden wat hij er van had verwacht, maar Tom Dumoulin hoopt nog altijd op een uitschieter. De Limburger is stilaan aangekomen bij het terrein dat hem ligt: de heuvelachtigere etappes.

'Ik voel me de afgelopen twee weken niet goed op de fiets', geeft Dumoulin ruiterlijk toe voor aanvang van rit veertien. 'Maar hopelijk gaat het beter en ik hoop nog steeds op mijn kansen. Die ga ik, of gaan we, proberen te pakken zoals we hebben gedaan met Koen Bouwman', doelt Dumoulin op de succesvol verlopen zevende rit voor Jumbo-Visma.

Dumoulin: 'Vorm is niet zoals ik zou willen'

Zo makkelijk is het echter niet, stelt de Nederlander. 'Er komen meerdere van dat soort ritten aan, maar je kan niet kiezen welke dag je uitkiest. Het is niet makkelijk om in de kopgroep te komen. Al bij al ben ik blij om hier te zijn, maar de vorm is niet zoals ik zou willen. Ik probeer er echter nog steeds het beste van te maken.'


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws