Arensman en DSM gaan voor ritzeges na opgave Bardet: 'Klassement? Ik kijk dit weekend aan' Wielrennen
Wielrennen

Arensman en DSM gaan voor ritzeges na opgave Bardet: 'Klassement? Ik kijk dit weekend aan'

Arensman en DSM gaan voor ritzeges na opgave Bardet: 'Klassement? Ik kijk dit weekend aan'

Na de opgave van Romain Bardet - en ook Cees Bol - heeft Team DSM de zinnen moeten verzetten. Thymen Arensman en co gaan vol op jacht naar ritzeges, zo stelt de Nederlander voor de start van de veertiende rit.

'De opgave van Romain was uiteraard een flinke opdoffer', begint Arensman zijn relaas. 'We waren teleurgesteld toen hij ziek werd en de Giro moest verlaten. Na een goede meeting hebben we de knop echter een beetje om kunnen zetten: we gaan vol op jacht naar ritzeges', zo geeft de klimmer annex tijdrijder prijs.

'Daar gaan we met zijn allen voor, we hebben een mooie groep. Dit weekend wordt zwaar en heet, en met ons sterke team met vier klimmer gaan we voor dagsucces.' Arensman houdt zich nog op de vlakte over zijn klassement, daar hij vlak bij de top tien staat. 'Het grote doel is ritzeges. Ikzelf kijk dit weekend aan als het gaat om het klassement, het is nog vrij open, maar ik ben ook iemand die graag voor ritzeges gaat.'


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws