🎥 'Eindelijk hebben we er tien', zegt Thibau Nys, die met het vingertje wees naar goede voorbeeld Sven Wielrennen
Wielrennen

🎥 'Eindelijk hebben we er tien', zegt Thibau Nys, die met het vingertje wees naar goede voorbeeld Sven

🎥 'Eindelijk hebben we er tien', zegt Thibau Nys, die met het vingertje wees naar goede voorbeeld Sven

Thibau Nys was woensdag de gevierde man op de Koppenberg en dat mocht iedereen weten. De piepjonge alleskunner van Baloise Trek Lions won een loodzware cross in Oudenaarde. Zijn eerste op de Koppenberg, maar de tiende voor de familie Nys. En dus vierden Thibau en Sven het feestje op de finishlijn.

Thibau Nys had na een laatste keer Koppenberg nog de tegenwoordigheid van geest om te denken aan een Nys-mijlpaal. Vader Sven won in zijn carrière namelijk negen keer de Koppenbergcross en dus staan vader en zoon nu samen op tien. 'Er is absoluut geen mooier gevoel dan dit', zei Nys junior na afloop.

Beelden van Sven Nys van BikeBlz bewijzen dat het vingertje van zoon richting vader bedoeld was. Want wie zagen we later op de avond in een video ook met de vinger omhoog staan? Juist. Bekijk hieronder de mooie beelden van een uitstekende familiedag. 'Het is ongelofelijk, hier hebben we het al vaak over gehad. Dat ik het zo kan afmaken, is mooi. We hebben er eindelijk tien nu.'

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws