Gaviria tevreden in Argentinië: 'We hebben geen ervaren sprinttrein, maar de jongens zijn niet bang' Wielrennen
Wielrennen

Gaviria tevreden in Argentinië: 'We hebben geen ervaren sprinttrein, maar de jongens zijn niet bang'

Gaviria tevreden in Argentinië: 'We hebben geen ervaren sprinttrein, maar de jongens zijn niet bang'

Fernando Gaviria wist maandag in de Vuelta a San Juan de tweede plek na Fabio Jakobsen op te eisen. De sprinter van Movistar kon leven met die uitslag, daar hij bij zijn nieuwe ploeg nog geen beschikking heeft over een volledige sprinttrein om hem te ondersteunen.

Gaviria gaf na afloop een korte reactie via de kanalen van zijn team. 'De rit van zondag was ingewikkeld, maar deze zeker ook met twee bochten op anderhalve kilometer van de finish. We kwamen in goede positie richting de laatste rechte lijn, maar Jakobsen kon daar voorsprong nemen en die wisten we niet meer goed te maken. Maar er is niets om spijt van te hebben', aldus de nabeschouwing van de Colombiaan.

De ex-Quick Step-renner voelt zich thuis bij Movistar, waar hij tevreden is mijn zijn ondersteuning. 'Ik ben zeker blij over de prestatie van de ploeg en de manier waarop ze zich voor mij inzetten. De jongens zijn niet bang, ondanks dat we hier niet de beschikking hebben over een ervaren sprinttrein met mannen die weten hoe ze overwinningen moeten binnenhalen. Het werk dat ze voor me doen geeft me dus motivatie.'


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws