šŸŽ„ Geraint Thomas bereikt hoogste punt uit zijn carriĆØre (en uit zijn leven): 'Kostte me amper dertien jaar' Wielrennen
Wielrennen

šŸŽ„ Geraint Thomas bereikt hoogste punt uit zijn carriĆØre (en uit zijn leven): 'Kostte me amper dertien jaar'

šŸŽ„ Geraint Thomas bereikt hoogste punt uit zijn carriĆØre (en uit zijn leven): 'Kostte me amper dertien jaar'

Geraint Thomas heeft misschien al 37 lentes achter de kiezen, maar scheert dezer dagen nog altijd hoge toppen. Letterlijk dan, want de Welshman beklom maandag de Teide-vulkaan op het Spaanse eiland Tenerife. De voormalige Tourwinnaar, die dit seizoen voor de dubbel Giro-Tour gaat, genoot duidelijk van het uitzicht en postte enkele kiekjes op Instagram.

'Ik heb het hoogste punt bereikt uit mijn 37 jaar lange leven: 3.700 meter hoog. Eerlijk gezegd is het wel okƩ. Wie heeft de champagne? Jammer genoeg ben ik mijn vlag van Wales vergeten om in de rotsen te planten', vertelde hij in het filmpje. 'Het kostte me amper dertien jaar om de top van de Teide te beklimmen. Was wel teleurgesteld dat er geen lava was boven', schreef hij bij zijn post.

Matteo Trentin schoot duidelijk in de lach, toen hij zag met welke schoenen hij de vulkaan beklommen had. 'Maat, ik ben verrast dat je in amper dertien jaar de top bereikt hebt met die schoenen aan zonder duizend keer naar beneden te vallen.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws