🎥 Met de teamgeest binnen INEOS Grenadiers zit het wel goed: De Plus neemt revanche op hilarische video Thomas Wielrennen
Wielrennen

🎥 Met de teamgeest binnen INEOS Grenadiers zit het wel goed: De Plus neemt revanche op hilarische video Thomas

🎥 Met de teamgeest binnen INEOS Grenadiers zit het wel goed: De Plus neemt revanche op hilarische video Thomas

We kennen Laurens De Plus als trouwe helper en vriend van Geraint Thomas. De Belgische klimmer hielp als knecht de Welshman vorig jaar bijna aan de Giro-eindzege. Inmiddels lijkt De Plus ook naast de koers stappen naar de zin van Thomas te hebben gezet, en wel als golfer! De renner van INEOS Grenadiers postte op X een video waarin hij trots liet zijn dat hij de bal inmiddels heel ver kan slaan. 'Never. Give. Up.', is zijn veelzeggende bijschrift. Klasse Laurens!

Maar, wacht even. Wat is de context achter dit trotse filmpje van de Belg? Juist, een hilarische video Thomas van ongeveer een halfjaar terug. Tijdens een hoogtestage zien we De Plus en collega-renner Thymen Arensman ontzettend prutsen op de afslagplaats. De Plus slaat het balletje niet al te ver, Arensman slaat zelfs helemaal mis. Oefening baart dus kunst en daar is De Plus in de nieuwe video zichtbaar blij mee.

Kopman Thomas heeft De Plus en jonkie Arensman maar wat graag aan zijn zijde

Dat het met de teamgeest bij de INEOS-mannen wel goed zit, gaf Thomas onlangs nog aan. Arensman maar wat graag aan zijn zijde hebben in een nieuwe poging de Giro te winnen: 'Hij is een geweldige gast om erbij te hebben.' Met De Plus koestert Thomas een mooie vriendschap. Ze zullen samen rijden in de Tour komend jaar.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws