Gilbert blij met tweede plek Vermeersch: 'Hij zal nog veel mooie resultaten gaan boeken' Wielrennen
Wielrennen

Gilbert blij met tweede plek Vermeersch: 'Hij zal nog veel mooie resultaten gaan boeken'

Gilbert blij met tweede plek Vermeersch: 'Hij zal nog veel mooie resultaten gaan boeken'

Philippe Gilbert zag zondag zijn ploegmaat Florian Vermeersch naar een tweede plek rijden in Parijs-Roubaix. De voormalig winnaar van de Hel van het Noorden, die zelfs 28e werd, had na afloop lovende woorden voor zijn landgenoot over.

'Het was een extreme wedstrijd', zo opent Gilbert zijn relaas voor de camera van Velon CC. 'Er zijn zoveel dingen gebeurd, dus ik denk dat iedereen wel zijn eigen verhaal heeft.' Voor de voormalig wereldkampioen zit het wielerseizoen van 2021 er nu op. 'Het was een heel zwaar seizoen, ik ben blij dat het voorbij is.'

De wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen door Sonny Colbrelli, die net een maatje te groot bleek te zijn voor Vermeersch. Gilbert kreeg alle ontwikkelingen rondom zijn ploeggenoot mee via de radio. 'Hij heeft een hele sterke race gereden, op basis van wat ik zo gehoord heb. Ik ben heel blij voor hem, die tweede plek betekent veel. Ik weet zeker dat hij nog veel mooie resultaten zal boeken in de toekomst', spreekt hij vol lof.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws