🎥 Hartelijke ontmoeting Van Baarle en Jakobsen eindigt in bindend advies: 'Niet te gek doen vandaag, hè!' Wielrennen
Wielrennen

🎥 Hartelijke ontmoeting Van Baarle en Jakobsen eindigt in bindend advies: 'Niet te gek doen vandaag, hè!'

🎥 Hartelijke ontmoeting Van Baarle en Jakobsen eindigt in bindend advies: 'Niet te gek doen vandaag, hè!'

Fabio Jakobsen stond zondagochtend klaar voor een interviewtje met Cycling Pro, totdat daar plots de winnaar van Omloop Het Nieuwsblad voorbij reed. Dylan van Baarle en Jakobsen, gekend goede vrienden, knuffelden innig en namen lachend afscheid. 'Niet te gek doen vandaag, hè! Rustig aan', zo horen we Jakobsen roepen.

De titelverdediger in Kuurne-Brussel-Kuurne hoopt zondag opnieuw te winnen. 'Het is mooi weer, een leuke wedstrijd, dus daar kijk ik naar uit', zo zegt Jakobsen. De Nederlander won dit jaar 'pas' één keer (een rit in San Juan), maar over zijn vorm zijn geen zorgen. 'Ik zou zeggen dat die hetzelfde is als vorig jaar, maar de resultaten waren vorig jaar beter. Ik voel me goed en denk dat ik kan winnen. De vorm is misschien zelfs wel beter.'

Dat Jumbo-Visma de grootste tegenstander voor een sprint wordt, kan de wedstrijd heel interessant maken. 'Van Baarle zei al dat ze koersen op instinct, zoals zaterdag. We moeten proberen mee te zijn in de race. In een sprint zal de timing en positie goed moeten zijn, zoals vorig jaar. Bij Sporza komt Jakobsen ook nog even voor de camera. 'Met mij achter de hand kunnen de jongens altijd spelen op een sprint. Dat is de grootste winstkans en daar gaan we weer voor.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws