Van Baarle en Jumbo-Visma willen ook in Kuurne-Brussel-Kuurne iets proberen in 'moeilijk middenstuk' Wielrennen
Wielrennen

Van Baarle en Jumbo-Visma willen ook in Kuurne-Brussel-Kuurne iets proberen in 'moeilijk middenstuk'

Van Baarle en Jumbo-Visma willen ook in Kuurne-Brussel-Kuurne iets proberen in 'moeilijk middenstuk'

Jumbo-Visma heeft de ambities voor Kuurne-Brussel-Kuurne uitgesproken. De Nederlandse ploeg reed zaterdag een meer dan dominante Omloop Het Nieuwsblad en ook een dag later in Kuurne wil de ploeg de koers in handen nemen.

Dylan van Baarle won zaterdag de Omloop, maar als hij het niet had gedaan, waren er ook Christophe Laporte en Tiesj Benoot op de voorposten. Met vrijwel dezelfde selectie als zaterdag zullen de plannen ook hetzelfde zijn. 'Het middenstuk van de race is moeilijk. We moeten daar iets proberen om het de sprinters lastig te maken', zo zei Van Baarle voor de start.

In gesprek met Sporza spreekt Benoot soortgelijke woorden: 'Iedereen zal naar ons kijken om de koers hard te maken, dat was gisteren al zo en dat gevoel zal niet veranderd zijn. We zijn ons daar van bewust, deze winter al. Blijven verrassen, dat gaat niet lukken. Het is geen geheim dat we niet willen sprinten tegen Jakobsen en De Lie, dus hopelijk kunnen we het in de tussenzone lastig genoeg maken. We hebben meerdere opties om het af te maken, net als in de Omloop.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws