'Heupproblemen houden aan voor López; Colombiaan mist ook de Tour de France' Wielrennen
Wielrennen

'Heupproblemen houden aan voor López; Colombiaan mist ook de Tour de France'

'Heupproblemen houden aan voor López; Colombiaan mist ook de Tour de France'

Astana Qazaqstan Team lijkt het in de Tour de France te moeten gaan doen zonder Miguel Ángel López. De Colombiaanse klimmer is volgens Ciclo21 nog niet hersteld van zijn heupproblemen, waardoor hij ook op moest geven in de vierde etappe van de Giro d'Italia.

Het is een hard gelag voor de ploeg uit Kazachstan, die zodoende nog weinig hebben kunnen genieten van López sinds zijn terugkeer. Na zijn opgave in de Ronde van Italië ging de focus al snel op de Tour, maar ook die wedstrijd lijkt nu dus te vroeg te komen.

In de Ronde van Frankrijk rekent Astana normaal gesproken op Alexey Lutsenko, die afgelopen jaar als zevende eindigde in de grote ronde. Aan het begin van dit jaar sprak Lutsenko podiumambities uit, maar een zware valpartij op Tenerife wierp hem terug. Ook in het Critérium du Dauphiné kwam de Kazach ten val, waardoor hij niet het beste van zichzelf kon laten zien.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws