IDL Kijktip | Terug naar de Dendermodder: episch drekgevecht Van Aert vs. VDP en de rest Wielrennen
Wielrennen

IDL Kijktip | Terug naar de Dendermodder: episch drekgevecht Van Aert vs. VDP en de rest

IDL Kijktip | Terug naar de Dendermodder: episch drekgevecht Van Aert vs. VDP en de rest

Deze zondag, Tweede Kerstdag, staat de Wereldbekercross van Dendermonde in het teken van de rentree van Mathieu van der Poel. Juist op het parcours waar hij vorig jaar naar huis werd gelopen door Wout van Aert, zijn grote concurrent: neem ergens tussen de Kerstverplichtingen nog even tijd voor de IDL Kijktip om dit epische gevecht terug te kijken.

2.49 minuut: het stond er echt na meer dan één uur en vijf minuten crossen. Die 2.49 minuut was de voorsprong van winnaar Van Aert op naaste belager Van der Poel, die de omloop in Dendermonde, die voor het gemak omgedoopt kon worden tot Dendermodder, op 27 december 2020 bestempelde als een 'kutparcours'.

Nu is de wedstrijd, waarin Van der Poel terugkeert, dus gescheduled op 26 december, Tweede Kerstdag. Het zal hoe dan ook een feestdag worden voor de wieler- en crossliefhebbers, die eindelijk de strijd tussen de twee tenoren weer live gaan meemaken. Tot zondag toe moeten we het namelijk doen met beelden als onderstaande.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws