Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht: Roglic duidelijk in zijn nopjes met dominante eindzege in Tirreno Wielrennen
Wielrennen

Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht: Roglic duidelijk in zijn nopjes met dominante eindzege in Tirreno

Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht: Roglic duidelijk in zijn nopjes met dominante eindzege in Tirreno

Primoz Roglic is winnaar van de Tirreno-Adriatico, wie had dat een week geleden verwacht? De Sloveen stond lastminute aan de start, nadat hij eerder dan verwacht race-klaar was na een schouderoperatie. Hij won in Italië meteen drie ritten en de leiderstrui.

'Het is geweldig om zo terug te keren. In het leven gaat het niet altijd goed, maar soms ook slecht. Maar ik blijf altijd doorgaan, ga de uitdagingen aan en ik heb heel erg genoten van deze Tirreno. Natuurlijk geeft dat vertrouwen, dit is een bevestiging dat we goed hebben gewerkt en op de goede weg zijn. Ik kijk uit naar wat er nu gaat komen. In de Ronde van Catalonië gaan we wel weer zien wat we kunnen doen', zo zegt hij.

Met dezelfde grote glimlach zat de Jumbo-Visma-kopman ook bij het flashinterview van de organisatie. Hij sprak daar dezelfde teksten, al kreeg hij ook de vraag met welk idee hij nu precies aan de Tirreno begon: 'Ik verwachtte dat ik zou lijden en dat heb ik wel gedaan. Het is mooi dat de resultaten ook meteen zijn gekomen.'


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws