Jumbo-Visma bindt sterkhouder Kruijswijk langer aan zich: 'Steven is op een volgend punt beland' Wielrennen
Wielrennen

Jumbo-Visma bindt sterkhouder Kruijswijk langer aan zich: 'Steven is op een volgend punt beland'

Jumbo-Visma bindt sterkhouder Kruijswijk langer aan zich: 'Steven is op een volgend punt beland'

Steven Kruijswijk heeft zijn contract bij Jumbo-Visma verlengd tot en met 2025. De Brabander blijft op die manier twee jaar langer onderdeel van de succesformule Jumbo-Visma.

'Ik zit nog vol motivatie en ik haal nog heel veel plezier uit het fietsen. De weg die we de laatste jaren zijn ingeslagen met de ploeg en het hoge niveau dat we halen spelen daarin een cruciale rol. Ook al is het niet meer als absolute kopman, ik denk dat ik nog altijd een heel belangrijke rol kan spelen in dit team. Ik wil daar nog minstens twee jaar langer onderdeel van uit blijven maken en ben heel benieuwd wat we allemaal nog kunnen presteren in die periode', aldus Kruijswijk.

Zeeman: 'Steven is op een volgend punt beland'

Merijn Zeeman sluit zich daarbij aan. 'Steven heeft samen met de ploeg een prachtige ontwikkeling doorgemaakt. Van jong talent tot kopman in grote rondes. De derde plaats in de Tour de France van 2019 was daarbij de absolute bekroning. Zowel de ploeg als Steven is nu op een volgend punt beland', aldus de sportief directeur.

'Steven heeft het niveau om nog een heel belangrijke rol te spelen in de zwaardere etappekoersen en grote rondes. Daarnaast zijn zijn ervaring en rust heel belangrijk voor het evenwicht in de ploeg. We zijn dan ook heel blij dat onze samenwerking ook na dit seizoen nog langer doorgaat', stelt Zeeman.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws