Lotto Soudal houdt vast aan sprinttrein: Ewan verlengt, Selig maakt overstap Wielrennen
Wielrennen

Lotto Soudal houdt vast aan sprinttrein: Ewan verlengt, Selig maakt overstap

Lotto Soudal houdt vast aan sprinttrein: Ewan verlengt, Selig maakt overstap

Lotto Soudal heeft het vertrouwen in Caleb Ewan duidelijk gemaakt met een contractverlenging. De Australiër blijft tot en met 2024 verbonden aan de Belgische ploeg. Hij krijgt er in zijn trein de beschikking over Rüdiger Selig, die overkomt van BORA-hansgrohe.

‘Ik voel me thuis bij Lotto Soudal’, zo laat Ewan weten over zijn langere verblijf bij het team. ‘Ik ben trots dit team te vertegenwoordigen en we hebben al prachtige resultaten behaald. Ik ben er echter van overtuigd dat dit slechts het begin is: we hebben nog spannende tijden voor ons liggen’, sijpelt het enthousiasme door op de website van de ploeg.

Bij de ploeg zal Ewan ook de komende jaren een interessante sprinttrein hebben om tot ritzeges te komen. Jasper De Buyst, Roger Kluge en Harry Sweeny waren al zeker van hun plek, maar nu heeft ook Frederik Frison zijn contract bij de ploeg verlengd. De Belg blijft tot en met 2023 bij de ploeg.

Verder maakte de ploeg ook nog de komst van Selig bekend. De Duitser staat bekend als sprintaantrekker en komt dus goed van pas in de plannen van Lotto Soudal. ‘Ik ben er trots op dat Caleb en het team vertrouwen in me hebben’, zo laat hij weten bij zijn overstap. ‘Ik zal alles voor hem geven. Ik kan er haast niet op wachten!’

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws