Jumbo-Visma wil met Benoot en Teunissen rol spelen in Dwars door Vlaanderen Wielrennen
Wielrennen

Jumbo-Visma wil met Benoot en Teunissen rol spelen in Dwars door Vlaanderen

Jumbo-Visma wil met Benoot en Teunissen rol spelen in Dwars door Vlaanderen

Geen Wout van Aert en Christophe Laporte bij Jumbo-Visma, woensdag in Dwars door Vlaanderen. De Nederlandse ploeg rekent op Tiesj Benoot en Mike Teunissen in de laatste graadmeter voor De Ronde.

Laporte en Van Aert krijgen rust na een veeleisend weekend. Mick van Dijke is er wel bij als neo-prof en wordt in de vooruitblik van zijn ploeg aan het woord gelaten. 'Er staan gewoon heel goeie renners aan de start. Met Benoot en Teunissen hopen wij natuurlijk een grote rol te kunnen spelen in de finale. Ze hebben het de afgelopen klassiekers ook al erg goed gedaan en wij gaan hen volop ondersteunen om er alles uit te halen. Stiekem hoop ik dat ik het zelf ook kan schoppen tot in de finale.'

' Er zitten minder bekende hellingen in de race dit jaar', vervolgt Van Dijke. 'Hellingen die ik zelf nog niet omhoog heb gereden, maar ik heb wel research gedaan naar hoe steil en lang ze zijn natuurlijk.' Verder staan ook Olav Kooij, David Dekker, Pascal Eenkhoorn en Timo Roosen aan de start.

Selectie Jumbo-Visma Dwars door Vlaanderen 2022

David Dekker
Pascal Eenkhoorn
Timo Roosen
Mick van Dijke
Olav Kooij
Mike Teunissen

Tiesj Benoot


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws