Kristoff zevende keer op rij podium in Eschborn-Frankfurt: 'Had het team willen belonen' Wielrennen
Wielrennen

Kristoff zevende keer op rij podium in Eschborn-Frankfurt: 'Had het team willen belonen'

Kristoff zevende keer op rij podium in Eschborn-Frankfurt: 'Had het team willen belonen'

Alexander Kristoff kreeg het in Eschborn-Frankfurt wederom voor elkaar op het podium te finishen. Het betekende de zevende keer op rij dat de Noor, viervoudig winnaar, bij de beste drie eindigde.

Kristoff was tevreden met plek die, maar had graag willen winnen. 'Het is spijtig dat ik het team niet met een overwinning kon belonen vandaag, want mijn ploeggenoten hebben heel goed werk geleverd', stelde de spurter in het wedstrijdrapport van zijn ploeg.

'We hadden ons heel goed voorbereid op verschillende scenario’s, want met een sterk team konden we zowel op de hellingen als in de sprint verschillende pionnen naar voor schuiven. Ik werd de hele dag goed omringd, voelde me goed en kwam bergop nooit in de problemen', vervolgde Kristoff. 'Na de laatste beklimming beslisten we dan ook in samenspraak om alles op de sprint te zetten.'

Kristoff vol lof over Girmay

'Biniam Girmay heeft me in de laatste hectometers geholpen, maar Sam Bennett was moeilijk te verslaan vandaag en ik eindigde derde in de slipstream van een verdiende winnaar', stelde de sportieve renner van Intermarché-Wanty-Gobert. 'Ik ben tevreden met deze derde plaats, het is mooi om na een rustperiode van tien dagen de draad weer op te pikken met een podiumplaats!'


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws