Küng na knalzege in Chrono des Nations: 'Wil in 2022 sterker terugkomen' Wielrennen
Wielrennen

Küng na knalzege in Chrono des Nations: 'Wil in 2022 sterker terugkomen'

Küng na knalzege in Chrono des Nations: 'Wil in 2022 sterker terugkomen'

Stefan Küng deed zijn Europese kampioenentrui zondag eer aan door de Chrono des Nations op knappe wijze op zijn naam te schrijven. De Zwitser was na afloop zeer te spreken over zijn prestatie in de Franse eendagskoers.

Küng schonk op die manier zijn Franse ploeg Groupama-FDJ wederom een mooie zege, nadat Arnaud Démare dit afgelopen week al had gedaan in Parijs-Tours. 'Het was een mooie tijdrit met geweldige organisatie', klonk het bij Küng na afloop. 'Zodra ik mijn rugnummer opheb, ga ik all out. Ik heb mij goed voorbereid op deze wedstrijd, waarin ik het seizoen op een goede manier wilde eindigen.'

Via de kanalen van zijn ploeg Groupama-FDJ geeft Küng aan nu op vakantie te gaan. 'Het was geweldig om met de Europese kampioenentrui aan te winnen en het jaar op deze manier af te sluiten. Nu ga ik genieten van een vakantie, voor ik in de winter weer aan het werk ga om in 2022 sterker terug te komen', aldus de gemotiveerde Zwitser.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws