🎥 Lotte Kopecky en Wout van Aert schitteren in Strava-challenge van Red Bull op F1-circuit van Spa-Franchorchamps Wielrennen
Wielrennen

🎥 Lotte Kopecky en Wout van Aert schitteren in Strava-challenge van Red Bull op F1-circuit van Spa-Franchorchamps

🎥 Lotte Kopecky en Wout van Aert schitteren in Strava-challenge van Red Bull op F1-circuit van Spa-Franchorchamps

Wout van Aert en Lotte Kopecky hebben in een promotiefilmpje van Red Bull hun acteertalent nog eens bovengehaald. Samen met de atleten Rani Rosius en Nafi Thiam doen de Belgische wielrenners mee aan een Strava-challenge.

Op het legendarische racecircuit van Spa-Franchorchamps worden door de Formule 1-rijders tijdens de Grand Prix normaal 44 rondes afgelegd. Een rondje bevat in totaal zo'n zeven kilometer, waardoor de volledige racelengte dus 308 kilometer bedraagt.

De vier topatleten dagen het publiek uit om op vier weken tijd die afstand te fietsen of om minstens twee keer per week zeven kilometer hard te lopen. En er hangt ook iets aan vast, want wie slaagt in de uitdaging, maakt kans op een F1-ervaring bij Oracle Red Bull Racing en Max Verstappen tijdens de GP van België. De Strava-challenges beginnen op maandag 1 april en lopen 27 dagen later op 28 april af.

Bekijk hieronder de video.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws