Lotto-Dstny vraagt UCI om opheldering na vage finishfoto GP Monseré Wielrennen
Wielrennen

Lotto-Dstny vraagt UCI om opheldering na vage finishfoto GP Monseré

Lotto-Dstny vraagt UCI om opheldering na vage finishfoto GP Monseré

De saga rondom de finishfoto in de GP Monseré is nog niet ten einde. Lotto-Dstny, dat met Caleb Ewan naar de tweede plek werd verwezen, heeft zelfs een klacht ingediend bij de UCI.

In de Belgische eendagswedstrijd was het zondag een heisa van jewelste: Ewan had zijn flashinterview al gegeven, waarna toch opeens de zege aan concurrent Gerben Thijssen (Intermarché-Circus-Wanty) werd gegeven. Tot ongenoegen van Ewan zelf en zijn ploegmaats.

De Aussie zette zijn vermoeden kracht bij met enkele foto's op social media. 'Ik denk dat ik won, wat jullie?', vroeg hij aan zijn volgers, om daar later aan toe te voegen. 'Als iemand een foto heeft van Gerben die mij duidelijk klopt, dan zou me dat al een stuk beter doen voelen.'

Ook zijn ploeg gaat niet bij de pakken neer zitten, daar Lotto-Dstny nu om opheldering vraagt bij de UCI. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws